Wegens de dreiging van het corona-vrirus zijn in alle scholen de lessen geschorst tot vrijdag 3 april. Dat betekent niet dat onze leerlingen nu van een vervroegde vakantie kunnen genieten. Het is de bedoeling om het gewone schoolritme zo goed mogelijk aan te houden.  We hopen van harte dat ze in hun eigen belang hun schoolwerk goed zullen opvolgen. Het is immers heel belangrijk om geen achterstand op te lopen.

Onze leerkrachten zullen met hun leerlingen in contact blijven via Smartschool en/of Smartschool Live (realtimeafstandsonderwijs met schermdeling, webcam en chat). Ze zullen bekijken hoe en wat ze in die periode verder kunnen leren, welke taken en opdrachten ze kunnen maken en hoe ze deze digitaal moeten indienen. We verwachten dus dat onze leerlingen dagelijks Smartschool raadplegen.

Bij gebruik van Smartschool Live zal de leerkracht de leerlingen vooraf op de hoogte brengen. Deze les zal dan live gegeven worden op het normale lesuur van het lessenrooster.

Verbeteringen van taken/opdrachten en feedback zullen digitaal doorgestuurd worden.

Het maandrapport zal u digitaal kunnen raadplegen in Smartschool op vrijdag 20 maart vanaf 20.00 uur.

We hopen dat iedereen zijn weg vindt in deze volledig nieuwe en onbekende situatie, en blijven steeds voor jullie bereikbaar via Smartschool.