Humaniora – infomomenten

Dinsdag 26 november nodigen we ouders van leerlingen uit de derde graad van de basisschool graag uit op ons infomoment waar we het studieaanbod van onze school en ons pedagogisch project voorstellen. Voor de leerlingen die hun ouders vergezellen, bieden we tegelijkertijd enkele lessen aan waarbij ze op hun eigen niveau van ons aanbod kunnen proeven. We heten jullie graag welkom om 19 uur in onze feestzaal, Meersstraat 131a.

Een tweede gelijkaardig infomoment is er op zaterdag 15 februari om 09:30.

Aansluitend op het infomoment is er de openschooldag. Van 11 tot 17 uur zijn alle leerkrachten en heel wat leerlingen aanwezig, worden alle studierichtingen en vakken voorgesteld en kan u kennis maken met de school in al zijn facetten. U kan op eigen tempo de school ontdekken en een kijkje nemen in de vaklokalen. Wie dat wenst, kan aansluiten bij een gegidste rondleiding.

Ontvangt u graag een persoonlijke uitnodiging voor de openschooldag? Dan mag u een mailtje sturen naar Evelien Hautekeete, inschrijvingscoördinator, via info@sintpietersgent.be

Humaniora – aanmelden/inschrijven

Net zoals dit de vorige schooljaren al het geval was, werken de Gentse scholen ook voor de inschrijvingen 2020 – 2021 met een centraal aanmeldingsregister. Van zodra meer concrete informatie beschikbaar is, vindt u die hier terug.

Internaat

Misschien heeft u wel interesse voor ons internaat? U krijgt alle uitleg als u contact opneemt met mw. Ann Van Aken, internaatsbeheerder, op 0495 60 58 90 of via internaatsbeheerder@sintpietersgent.be