Het internaat wil een warm, aangenaam en familiaal nest zijn; een plaats waar je je thuis voelt in een eigen groep, samen met leeftijdsgenoten. We bieden je een ruim aanbod van zinvolle activiteiten.

Tijdens de pauzes kan je even een frisse neus halen buiten op de speelplaats of kan je sporten in onze sportzaal (badminton, basketbal, volleybal). Wie het liever wat rustiger aandoet kan terecht in ‘de living’.

Wie  graag tv kijkt, kan dat in de gezellige leefruimte.

Ons aanbod op woensdagnamiddag is zeer gevarieerd: van sport en crea tot cultuur of koken … Zo organiseren we een stadsspel, een namiddag klimmen of een nieuwjaarsreceptie. We bereiden cupcakes, ontwerpen juwelen of gaan naar de bioscoop … Deelnemen aan schoolsport kan natuurlijk ook.

Vanaf het 4 de jaar kan je eens per week een SNS-pas gebruiken. Voor wie dat wil, gaan we nog op zoek naar een extra sportaanbod (bijvoorbeeld zwemmen of start to run).

Daarnaast draai je ook mee in de dagelijkse internaatswerking. Via een beurtrol kan je bijvoorbeeld ingeschakeld worden in de eetzaal. Plezier, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn dan ook onze sleutelwoorden.

Een team van gemotiveerde opvoedsters staat dag en nacht paraat. Een luisterend oor, een vertrouwd gezicht of een schouderklopje kunnen soms wonderen doen. Ook op onze beheerder kunnen jij en je ouder(s) altijd rekenen.