Sint-Pieters heeft een goed werkende oud-leerlingenbond. Elk jaar blikken we terug op een geslaagde reünie! Meer en meer wordt er onderling afgesproken om met velen per klas aanwezig te zijn, vooral dan de oud-leerlingen van de jubilarisjaren (elke 5 jaar). Noteer alvast dat de bijeenkomst elk jaar valt op de vierde zaterdag van november! Misschien tot dan?

Onze zoektocht naar ontbrekende adressen gaat door. Het aanpassen van het adressenbestand blijft immers de grootste uitdaging, want vaak kunnen we mensen niet uitnodigen omdat we hun spoor bijster zijn. Wie ons aan adressen kan helpen, graag een mailtje naar olb@sintpietersgent.be

Wens je graag lid te worden van de oud-leerlingenbond of wens je jouw nieuwe adresgegevens door te geven, dan kan je contact opnemen met de oud-leerlingenbond via olb@sintpietersgent.be

Oud-leerlingenavond zaterdag 20 november 2021

Programma

  • 18.00 u.: rondleiding (voor geïnteresseerden)
  • 18.30 u.: uitgebreide receptie

Inschrijven

Schrijf in voor 8 november 2021 door hier te klikken. Uw inschrijving is enkel geldig na storting op rekeningnummer BE03 3900 3907 4584.

De oud-leerlingenavond van 20 november 2021 wordt uitgesteld omwille van de huidige coronasituatie. Het evenement wordt verplaatst naar 26 maart 2022 (datum onder voorbehoud) en de inschrijvingen blijven geldig. Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar olb@sintpietersgent.be.